skip to Main Content

VI MANGLER EN ACCOUNTING/FINANCE MANAGER

Har du erfaring inden for de økonomiske discipliner; bogholderi, fakturering, kreditor, moms, løn osv. og har du mod på at påtage samt påvirke, hvordan vi løser opgaver inden for administration og personale? Så er det dig vi mangler på holdet hos Normark Defence.

HVEM ER VI

Normark Defence udvikler innovative løsninger indenfor forsvarssektoren. Vi er et mindre team fordelt i Viborg og København i dag, og vi har høje vækstambitioner. Vi søger derfor en alsidig regnskabsansvarlig og administrativ nøgleperson, der vil med på rejsen.

DINE ANSVARSOMRÅDER BLIVER PRIMÆRT FØLGENDE:

  • Bogføring
  • Cash flow
  • Løn og pension
  • Kørselsgodtgørelse og udlæg
  • Rapportering
  • Tidsregistrering og ferie/fravær

Vi forestiller os at du har 2-5 års erfaring som enten bogholder, regnskabsmedarbejder eller inden for revision. Det er et plus hvis du er en haj til Excel, har erfaring med e-conomic, Microsoft 365 og lønsystemer. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte COO Camilla Frost via e-mail cfr@normarkdefence.com eller tlf. 29876053.

Vi glæder os til at modtage dit CV, samt motiverede ansøgning.

Back To Top